Перейти до вмісту
Главная страница » ПОСЛУГИ АДВОКАТА ПРИ ЗАКУПКАХ ЗА КОШТИ МІЖНАРОДНИХ ФІНАНСОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

ПОСЛУГИ АДВОКАТА ПРИ ЗАКУПКАХ ЗА КОШТИ МІЖНАРОДНИХ ФІНАНСОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Організації, такі як Світовий банк, Міжнародний валютний фонд (МВФ), Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), Європейський банк угод та розвитку та інші, виділяють фінансові ресурси для реалізації проектів у країнах-учасницях. Закупівельний процес, фінансований цими організаціями, часто підлягає особливим правилам і вимогам, які регулюються політиками та процедурами кожної конкретної організації.

Україна розвиває співпрацю з міжнародними організаціями щодо підтримки соціально-економічного розвитку країни, включаючи такі завдання, як підтримка малого та середнього бізнесу, покращення зайнятості, розвиток освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

В рамках експерименту, який триває з 1 серпня 2023 року по 31 серпня 2024 року, закупівлі здійснюються через систему Prozorro, а організатором торгів визначено ДУ “Професійні закупівлі”.

Участь у таких проектах дає підприємцям можливість розширити свій бізнес не тільки на національному внутрішньому ринку, а й на міжнародному рівні.

Адвокати Адвокатського бюро «Ткачук та партнери» спеціалізуються на юридичній допомозі з підготовки та реалізації проектів підприємцям, які планують брати участь у програмах міжнародних фінансових організацій.

 Професійна допомога Адвокатського бюро під час процедури закупівлі за кошти міжнародних фінансових організацій включає в себе:

1.      Вивчення інформації щодо проектів, що реалізуються в Україні.

2.      Визначення, чи є проекти (діяльність), що відносяться  до сфери комерційного інтересу клієнта.

3.      Комунікація з організацією, яка реалізує цікавий для клієнта проект, і інформування про  готовність до співпраці. У більшості випадків для участі зацікавленій стороні необхідно мати поточний досвід та кваліфікацію, а також бути зареєстрованою юридичною організацією.

4.      Заповнення або подача необхідних документів та ознайомлення з процедурами реєстрації та відбору учасників. Умови та вимоги до участі можуть різнитися залежно від конкретного проекту.

Якщо у клієнта немає можливості безпосередньо брати участь у проекті, є варіанти розширити участь у програмах фінансової підтримки, які пропонуються для розвитку малих та середніх підприємств, підвищення енергоефективності, розвитку та інших явищ. У цьому випадку варто звернутися до органів влади, банків чи інших організацій, які надають аналогічну програму.

Адвокати Адвокатського бюро «Ткачук та партнери» мають багаторічний досвід роботи та володіють тонкощами закупок за кошти таких організацій.

Клієнти нашого Адвокатського бюро отримують повний комплекс послуг, включаючи підготовку тендерної документації, координацію проектної документації, підготовку заявок на отримання кредитів та консультування з питань дотримання вимог та умов участі у програмі.

Не зволікайте та заручайтесь підтримкою спеціалістів АБ «Ткачук та партнери» у підготовці до участі та безпосередній участі в тендерах, що підтримуються міжнародними фінансовими інститутами, та ефективному фінансуванні таких проектів.

Наші тендерні фахівці розуміють усі тонкощі, які можуть чекати учасників на шляху до бажаної перемоги.