Перейти до вмісту
Главная страница » ПОЗБАВЛЕННЯ БАТЬКІВСЬКИХ ПРАВ

ПОЗБАВЛЕННЯ БАТЬКІВСЬКИХ ПРАВ

Не рідко зустрічається, по після розлучення дитина лишається жити з одним із батьків або особами, що їх замінюють. Батьки перестають сплачувати аліменти, створюють нові родини, зникають з життя дітей. В разі невиконання батьками обов’язків по вихованню та утриманню, перед особами, з ким проживає дитина, постає питання про позбавлення батьківських прав.

У справах про позбавлення прав правнича допомога адвоката полягає в оцінці фактичних обставин справи, наявних доказів, перспективи судового розгляду.

Адвокат також забезпечить збирання характеризуючих матеріалів на учасників спору; звернеться до органів опіки із заявою про підтвердження доцільності позбавлення батьківських прав.

Адвокат з позбавлення батьківських прав проведе консультацію, надаватиме допомогу в судових засіданнях, складати та надавати необхідну документацію.

Щоб досягти необхідного результату – рішення про позбавлення батьківських прав або спростувати такі позовні вимоги адвокатом з позбавлення батьківських прав готується необхідна доказова база проти недобросовісного батька, матеріали про фізичний та психоемоційний стан дитини, опрацьовується стратегія та позиція під час судового розгляду.