Перейти до вмісту
Главная страница » Ціни на послуги адвоката

Ціни на послуги адвоката

Юридична послугаПослуга включає в себеВартість, грн.
Усна консультація адвоката в офісі або в телефонному режимі (whatsapp, skype, viber, telegram)Надання в письмовому вигляді роз’яснення з правових питань клієнта, також можлива посилання на актуальну судову практику.от 1000 грн.
Ознайомлення з матеріалами справи клієнта в судіПослуга надається шляхом оформлення відповідного договору з клієнтом, безпосереднє вивчення справи, фотографування необхідних матеріалів справи, надання клієнту необхідних консультацій на підставі вивчених матеріалів справиот 2500 грн.
Адвокатський запитСкладання запиту, отримання відповіді з подальшою консультацієюот 1000 грн.
Складання скарг та заяв в Національну комісію, яка здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг, Антимонопольний комітет, Органи захисту прав споживачівВивчення документів клієнта, вироблення правової позиції, на її підставі складання обґрунтованої скарги.от 1000 грн.
Складання претензійВивчення документів клієнта, вироблення правової позиції, на її підставі складання обґрунтованої претензіїот 2 000 грн.
Складання відзиву на позовну заяву, інших процесуальних документівВивчення документів клієнта, вироблення правової позиції, на її підставі складання відповід відкликанняот 1500 грн.
Позовна заява (відгук на позов) в справах за участю господарюючих суб’єктів (ТОВ, ФОП, АТ, ПрАТ, ПП)Оформлення документів для суду і подача в суд оплачуються додатково в залежності від об’єму документівот 1500 грн.
Комплексне ведення в суді цивільних справВироблення з клієнтом правової позиції, складання позову / заперечення на позов, складання інших необхідних процесуальних документів, участь в судових засіданнях, при необхідності оскарження судових рішень, участь в засіданнях в суді апеляційної та касаційної інстанціїот 6000 грн.
Комплексне ведення в суді господарських справВироблення з клієнтом правової позиції, складання позову / заперечення на позов, складання інших необхідних процесуальних документів, участь в судових засіданнях, при необхідності оскарження судових рішень, участь в засіданнях в суді апеляційної та касаційної інстанціїот 8000 грн.
Віддалене ведення справи Якщо ви перебуваєте далеко від м.Києва та вам складно до нас приїхати, ми можемо запропонувати вести вашу справу в суді віддалено, шляхом складання Вам необхідних процесуальних документів та надання супутніх консультаційОплата послуг йде шляхом оплати рахунків, документообіг відбувається онлайн, консультації в телефонному режимі (whatsapp, skype, viber, telegram) у міру потребиот 5000 грн
Участь в 1-му судовому засіданні в судіПідготовка до судового засідання, вироблення правової позиції, підготовка необхідних процесуальних документівот 2000 грн.
Складання апеляційної скаргиСкладання апеляційної скарги на підставі рішення суду першої інстанціїот 3 000 грн.
Складання касаційної скаргиСкладання касаційної скарги на підставі рішень апеляційного та суду першої інстанціїот 5 000 грн.